El Penedès

La influència del sol i del mar Mediterrani fan del Penedès un territori privilegiat per al cultiu de la vinya. En aquest entorn, gaudir del sol entre les vinyes, passejar per pobles i ciutats, i descobrir els grans vins dels seus cellers, constitueix una experiència altament gratificant. Benvinguts a la DO Penedès.

Diversitat

El PenedesDiferents territoris, climes, zones... marquen de manera significativa l'àrea vitícola del Penedès. Amb un notable ventall de varietats i tipus de vins, cellers i conceptes enològics, la DO Penedès presenta una amplíssima proposta de vins, alhora diversa, valorada, tangible i reconeguda arreu.

Qualitat

El treball de millora contínua de viticultors i elaboradors atorga a la qualitat dels vins DO Penedès un dels grans valors diferencials.

És, de fet, un reconeixement nacional i internacional a l’esforç personal i tecnològic del sector vitivinícola que s’ha guanyat a pols la credibilitat del consumidor com a símbol inequívoc del grau de qualitat de la marca DO Penedès.

Cultura del vi

El Penedès té una llarga història i tradició vitivinícola. Generació rere generació, el món del vi ha impregnat aquesta terra i l’ha dotat d’un esperit i d’un tarannà singular que vol ser compartit.

Amb una ubicació geogràfica i xarxa comunicacional privilegiades, la DO Penedès és avui referent en el sector de l’enoturisme i obre els braços, a través d’activitats, cellers, serveis, persones i patrimoni, a endinsar-se en la cultura del vi.

Video

© 2014 D.O. Penedès.