L'hora blava al PENEDÈS

L'hora Blava

Masterclass de fotografia + tast de vins de la DO Penedès sota les estrelles

Vols ampliar els teus coneixements de fotografia?
Vols conèixer millor els vins de la DO Penedès?

Inscriu-te a la masterclass que organitza la Denominació d'Origen Penedès i gaudiràs d'una nit d'estiu diferent: Sessions de teoria i de pràctica fotogràfica i un tast de vins sota les estrelles. Tot en un entorn de vinyes.

Masterclass a càrrec de Naturpixel i tast de vins amb el sommelier Xavi Nolla. La localització de l'activitat serà comunicada personalment als inscrits. Preu de la inscripció 50€ IVA inclòs. La inscripció s'ha de realitzar a través d'aquesta pàgina amb data límit fins el proper 18 de juliol. Les places són limitades.

Els participants poden dur qualsevol tipus de càmera tot i que es recomana una compacta avançada amb controls manuals o una rèflex. El trípode també pot ser útil així com qualsevol tipus de complement.

Durant el taller parlarem dels conceptes bàsics de la fotografia:

Velocitat, Diafragma (profunditat de camp), Sensibilitat, Exposició, Distància Focal i Composició bàsica.

Els assistents aprendran a controlar la seva càmera i a treure'n profit en qualsevol situació

L'hora blava

L'hora blava és un instant únic que es dóna cada matí durant els minuts previs abans que el sol surti per l'horitzó i al capvespre tot just quan el sol s'amaga darrera l'horitzó. Durant aquest breu període de temps la llum és fantàstica i si sabem aprofitar-la les imatges resultants poden ser espectaculars!

Pagament

Un cop realitzada la pre-inscripció en aquest lloc web l'usuari rebrà una factura per e-mail que haurà d'abonar mitjançant transferència bancaria amb les dades que hi figuren acompanyada del seu nom i cognoms i la referència "Masterclass". La data límit de pagament serà el 18 de juliol de 2012.

Canvis o Cancel·lació

L'organització pot variar ubicació i/o l'horari. En aquest cas avisarà personalment a tots els inscrits. Retornarà integrament el cost de la inscripció si cancel·la l'event per causes metereològiques o de força major.

 

Data: 20 de Juliol 2012

Lloc: El Penedès. Es comunicarà la localització exacte als assistents després de la inscripció

Hora: inici 19.30h.

Preu: 50€ IVA inclòs

El preu inclou:
-Masterclass de fotografia nivell iniciació, dirigida per Naturpixel.
-Tast de Vins DO Penedès a càrrec del sommelier Xavi Nolla.
-Pica-pica degustació

INSCRIU-TE ARA

© 2014 D.O. Penedès.