La Gent

Més que unes terres de vinya amb tradició mil·lenària, el Penedès simbolitza tot un món vitivinícola, on homes i dones dedicats a l'elaboració de vins entenen la seva tasca com un art i un compromís.

Característiques identitàries

La cultura, la manera de ser dels seus habitants i la seva història, fan del Penedès un reflex dels petits plaers de la vida que s'han de sentir i viure intensament. Les idees i el treball constant a la recerca de la perfecció són les claus que han guiat els viticultors del Penedès a l'hora d'elaborar els seus vins.

Generació rere generació, els homes i les dones del Penedès han transmès l'estimació vers la vinya i el seu fruit: des del coneixement dels mètodes tradicionals d'elaboració del vi fins a l'ús de nous recursos i noves tecnologies. Després d'un llarg i no sempre fàcil camí, avui, els vins del Penedès són coneguts, respectats i apreciats arreu del món.

La festa del sentits en una copa

Una copa de vi del Penedès permet assaborir una petita porció de terra, d'art, cultura, saber i tradició. És com apropar-se al sentir i a la personalitat de la gent d'aquesta terra.

© 2014 D.O. Penedès.