El nostre vi

La influència del sol i del mar Mediterrani fan del Penedès un territori privilegiat per al cultiu de la vinya.

En aquest entorn, gaudir del sol entre les vinyes, passejar per pobles i ciutats, i descobrir els grans vins dels seus cellers, constitueix una experiència altament gratificant.

Benvinguts a la DO Penedès.

El vi segons... blocaires
Cercador de Vins

Busca entre els vins de la DO Penedès.

Cellers

Localitza els productors de vins DO Penedès.

Clàssic Penedès

Descobreix les bombolles de la DO Penedès.

Actualitat

El vi segons… Dani Garcia

El vi segons… Dani Garcia

Somni d’una nit de vins és el bloc d’en Dani i la Guada, un espai per promoure el vi del nostre país amb un estil clar, proper i personal. Presenten els vins d’una manera original, acompanyats d’imatges, textos i vídeos que evoquen l’essència de cada vi. També hi trobareu cróniques d’esdeveniments al voltant de la cultura vitivinícola, la secció Maridatges infinits, on ens parlen d’il.lustradors i mariden la seva obra amb vins, així com la secció Moments solidaris, on fan ressó de diverses iniciatives solidàries relacionades amb el món del vi. També hi trobareu entrevistes, a l’apartat titulat Pinzellades de vi, i una nova secció de vins d’arreu.

El vi segons… Rosa María

El vi segons… Rosa María

Rosa María és una entusiasta nata, una dona del Renaixement, formada en Geografia, tècnica editorial, blocaire i aprenent de sumiller. Alacartemenus (un menú per a cada ocasió) és un bloc on la principal missió és celebrar la vida des del punt de vista de la gastronomia. Sens dubte, et divertiràs amb els seus intercanvis de sabors, les seves receptes robades o els jocs de blocaires en els que participa.

Veure més entrades

 

 

La DO Penedès a les Xarxes 

 

Sabies que...?

Veure totes les curiositats