El nostre vi

La influència del sol i del mar Mediterrani fan del Penedès un territori privilegiat per al cultiu de la vinya.

En aquest entorn, gaudir del sol entre les vinyes, passejar per pobles i ciutats, i descobrir els grans vins dels seus cellers, constitueix una experiència altament gratificant.

Benvinguts a la DO Penedès.

El vi segons... blocaires
Cercador de Vins

Busca entre els vins de la DO Penedès.

Cellers

Localitza els productors de vins DO Penedès.

Clàssic Penedès

Descobreix les bombolles de la DO Penedès.

La DO Penedès a les Xarxes 

 

Sabies que...?

Veure totes les curiositats

 

 

Actualitat

El vi segons… Núria Martí

El vi segons… Núria Martí

A Pretty Wines, el bloc de la periodista penedesenca Núria Martí i guanyador de la última edició del millor bloc de vins de Catalunya 2016, hi trobareu tres de les seves grans passions: el vi, el disseny i la comunicació. Entre els seus posts podeu trobar temes tan diversos i interessants com: llocs especials on pendre una copa de vi (el que ella anomena “prettyplaces”), etiquetes de vins que són veritables obres d’art i experiències d’enoturisme, entre molts altres.

El vi segons… Marta Sanahuja

El vi segons… Marta Sanahuja

La Marta és tot un exemple de com fer d’un hobbie una professió. Els seus seguidors la coneixen com Delicious Martha, el nom del seu blog, que va crear l’any 2014. Autodidacta a la cuina, està convençuda que el menjar entra pels ulls, és per això que cuida al màxim l’estilisme de les seves fotos, unes imatges que us faran la boca aigua si passeu pel seu Instagram, amb més de 127.000 seguidors.

Veure més entrades