El nostre vi

La influència del sol i del mar Mediterrani fan del Penedès un territori privilegiat per al cultiu de la vinya.

En aquest entorn, gaudir del sol entre les vinyes, passejar per pobles i ciutats, i descobrir els grans vins dels seus cellers, constitueix una experiència altament gratificant.

Benvinguts a la DO Penedès.

El vi segons... blocaires
Cercador de Vins

Busca entre els vins de la DO Penedès.

Cellers

Localitza els productors de vins DO Penedès.

Clàssic Penedès

Descobreix les bombolles de la DO Penedès.

La DO Penedès a les Xarxes 

 

Sabies que...?

Veure totes les curiositats

 

 

Actualitat

El vi segons…. José María Toro

El vi segons…. José María Toro

La passió d’en José María per la gastronomia i el vi de qualitat neix als anys 80, però gràcies a l’extensió d’internet fa uns anys es va concretar en el Blog Hedonista. Compta amb col.laboradors a Barcelona, Madrid, Tenerife, Aix-en-Provence (França) i Helsinki (Finlàndia). Hi trobareu també un apartat de botiga online on podeu comprar l’edició limitada d’un vi que porta la seva signatura.

El vi segons… Meritxell Falgueras

El vi segons… Meritxell Falgueras

“Wines and the city” és el bloc de la Meritxell Falgueras, sumiller i cinquena generació del Celler de Gelida, la botiga de vins del barceloní barri de Sants, que ha anat passant de pares a fills des de 1895. Al bloc de la Meritxell, a més de parlar de vi, hi trobaràs els seus llibres, col.laboracions amb premsa i fins i tot un curs online d’iniciació al tast que podràs seguir des de casa i al teu ritme.

El vi segons...Anna Barri

El vi segons...Anna Barri

Gastroadikta és l’Anna Barri, una apassionada de la cuina que comparteix les seves receptes a través del seu bloc i a les xarxes socials. L’Anna es diplomada en cuina per l’escola Hoffman i, a més de crear les seves pròpies receptes, les acompanya amb unes imatges que et faran la boca aigua. A Gastroadikta hi trobaràs receptes per a tots els gustos, organitzades amb un índex molt útil i explicades pas a pas. Tria la que més t’agradi i... a cuinar!

Veure més entrades