El nostre vi

La influència del sol i del mar Mediterrani fan del Penedès un territori privilegiat per al cultiu de la vinya.

En aquest entorn, gaudir del sol entre les vinyes, passejar per pobles i ciutats, i descobrir els grans vins dels seus cellers, constitueix una experiència altament gratificant.

Benvinguts a la DO Penedès.

El vi segons... blocaires
Cercador de Vins

Busca entre els vins de la DO Penedès.

Cellers

Localitza els productors de vins DO Penedès.

Clàssic Penedès

Descobreix les bombolles de la DO Penedès.

La DO Penedès a les Xarxes 

 

Sabies que...?

Veure totes les curiositats

 

 

Actualitat

El vi segons… Josep Maria Galimany

El vi segons… Josep Maria Galimany

Malviatge és un bloc molt particular, ja que els seus autors son una familia del Penedès: la Rosa (barcelonina de naixement i penedesenca d’adopció), en Gali i en Guiu, el seu fill. A partir d’una mala experiència en un viatge van crear el bloc i fa sis anys que comparteixen “bones experiències per no malviure”, com ells mateixos diuen. Les seves històries parlen de vi, de la terra, restaurants on han menjat i altres consells per no malviure.

El vi segons…. José María Toro

El vi segons…. José María Toro

La passió d’en José María per la gastronomia i el vi de qualitat neix als anys 80, però gràcies a l’extensió d’internet fa uns anys es va concretar en el Blog Hedonista. Compta amb col.laboradors a Barcelona, Madrid, Tenerife, Aix-en-Provence (França) i Helsinki (Finlàndia). Hi trobareu també un apartat de botiga online on podeu comprar l’edició limitada d’un vi que porta la seva signatura.

El vi segons… Meritxell Falgueras

El vi segons… Meritxell Falgueras

“Wines and the city” és el bloc de la Meritxell Falgueras, sumiller i cinquena generació del Celler de Gelida, la botiga de vins del barceloní barri de Sants, que ha anat passant de pares a fills des de 1895. Al bloc de la Meritxell, a més de parlar de vi, hi trobaràs els seus llibres, col.laboracions amb premsa i fins i tot un curs online d’iniciació al tast que podràs seguir des de casa i al teu ritme.

Veure més entrades