Archivo del 2013

La DO Penedès, d’entre les escollides

La DO Penedès, d’entre les escollides

Aquest mes de maig, s’ha celebrat a França, el 1er Croisée des Vins Européens. Un intercanvi d’experiències en el camp de la viticultura i l’enologia entre tres regions prestigioses d’Europa: El Douro de Portugal, La Moselle d’Alemanya i El Penedès.

La verema comença a la DO Penedès

La verema comença a la DO Penedès

Aquesta setmana ha començat la verema a la D.O. Penedès amb les varietats més primerenques pels vins escumosos DO Penedès. El Pinot noir i el Chardonnay, són les més primerenques a madurar i aquest any estan fent entre els 11º i 12 º depenent de la zona.

Origenpenedes.cat, la web pels més curiosos

Origenpenedes.cat, la web pels més curiosos

Si t’agrada el món del vi i vols saber-ne més, la Denominació d’Origen Penedès recentment ha donat llum verda a la nova web, www.origenpenedes.cat. Un projecte basat en satisfer les necessitats d’un públic que cada dia vol aprendre més sobre el món del vi.

Viu els Nous Penedès 2013!

La Denominació d’Origen Penedès inicia dilluns 18 de Març el tour de presentacions dels nous de l’any, amb algunes novetats respecte els anys anteriors.

Els Nous Penedès es presenten a Palma

Els Nous Penedès es presenten a Palma

Aquesta tarda, i per 14è any consecutiu, la Denominació d’Origen Penedès ha celebrat a l’Hotel Valparaíso Palace de Palma de Mallorca, la primera de les presentacions del 2013 "Viu els Nous Penedès", mostrant així les novetats dels vins de la zona als professionals del sector.

Pàgina 1 de 2:   Noticies anteriors