blog de DO Penedès

Ahir al vespre es va estrenar per Televisió de Catalunya, la nova campanya publicitària que la Denominació d’Origen Penedès produeix cada any per Nadal.

És durant un mes, que Tv3 serà l’encarregada de d’emetre’l en la franja horària de prime time. A partir de 2 de desembre i fins finals d’any, també s’emetrà per 8tv.
Paral•lelament a les televisions, la DO Penedès ha engegat també una campanya online on la pàgina web de Tv3 i les xarxes socials en seran peces clau.

Ets amant del vi i dels viatges ? La DO Penedès i Time Out Barcelona han trobat la fórmula per a que els més amants puguin guanyar un viatge per les millors regions vinícoles d’Europa.

El passat 20 d’octubre es va donar el tret de sortida al concurs on el participant podrà guanyar un fabulós viatge d’una setmana per Porto, París i la Toscana. Un viatge de luxe, valorat en 11.000€ per a dues persones, allotjant-se en els millors hotels, amb activitats exclusives, visites a cellers emblemàtics i tots els transports inclosos.

La Denominació d’Origen Penedès i l’Escola de Cuina Mireia Carbó, han tancat un acord de col•laboració per a que els vins que es tastin a l’escola tinguin segell Penedès.

Divendres 16 d’Octubre, la cuinera catalana i autora de diversos llibres, Mireia Carbó, va obrir les portes a l’escola de cuina que porta el seu nom. Tallers per totes les edats i de moltes temàtiques diferents omplen la graella d’activitats de la nova escola, situada al Barri de Gràcia de Barcelona. (Informació a www.mireiacarbo.com)

Contingut sindicat
© 2014 D.O. Penedès.