blog de DO Penedès

Lleida, última parada dels 'Viu els Nous Penedès 2014’

El passat dilluns 9 de juny per la tarda es va celebrar l’últim ‘Viu els Nous Penedès’ d’enguany, a la Llotja de la ciutat de Lleida. El cicle de presentacions arriba al final, després de recórrer 7 ciutats, Palma de Mallorca, Girona, Madrid, Tarragona, Barcelona, Viladecavalls i Lleida respectivament, de les quals Girona, Tarragona, Viladecavalls i Lleida han estat les novetats i incorporacions al cicle de presentacions que es venia fent fins ara. Les presentacions es van iniciar el mes de març i s’han allargat fins ahir 9 de juny.

Viladecavalls, segona parada dels 'Viu els Nous Penedès 2014'

El passat dilluns 2 de juny per la tarda el cicle de presentacions ‘Viu els Nous Penedès’ va fer parada a Viladecavalls, al castell de Sant Lluís de Ristol. L’acte es va presentar per primer cop a la població vallesana, escollida en representació de la comarca del Vallès Oriental i Occidental.

El Penedès a Barcelona

Els propers dies 6,7,8 i 9 de juny us esperem al Passeig Joan de Borbó.

La segona edició de “El Penedès a Barcelona” permetrà els assistents tastar els millors vins del Penedès al costat del mar Mediterrani. Volem donar a conèixer el vi del Penedès, un vi cada vegada més popular.

El consum de vi català als restaurants de Barcelona és d’un 30% respecte el 70% del vi de fora. Els restaurants haurien de poder oferir una àmplia gamma de vins catalans. Aquest festival és una gran oportunitat pels visitants de tastar l’autèntic sabor del Penedès de mans dels propis elaboradors.

Contingut sindicat
© 2014 D.O. Penedès.