blog de DO Penedès

Ets amant del vi i dels viatges ? La DO Penedès i Time Out Barcelona han trobat la fórmula per a que els més amants puguin guanyar un viatge per les millors regions vinícoles d’Europa.

El passat 20 d’octubre es va donar el tret de sortida al concurs on el participant podrà guanyar un fabulós viatge d’una setmana per Porto, París i la Toscana. Un viatge de luxe, valorat en 11.000€ per a dues persones, allotjant-se en els millors hotels, amb activitats exclusives, visites a cellers emblemàtics i tots els transports inclosos.

La Denominació d’Origen Penedès i l’Escola de Cuina Mireia Carbó, han tancat un acord de col•laboració per a que els vins que es tastin a l’escola tinguin segell Penedès.

Divendres 16 d’Octubre, la cuinera catalana i autora de diversos llibres, Mireia Carbó, va obrir les portes a l’escola de cuina que porta el seu nom. Tallers per totes les edats i de moltes temàtiques diferents omplen la graella d’activitats de la nova escola, situada al Barri de Gràcia de Barcelona. (Informació a www.mireiacarbo.com)

Un cop acabada la verema a la Denominació d’Origen Penedès, el balanç és molt positiu pel que fa a la qualitat, ja que ha millorat envers l’any anterior. La quantitat de kilos collits, degut a una climatologia molt marcada, ha devallat en un 3.3% .

Contingut sindicat
© 2014 D.O. Penedès.