blog de DO Penedès

La verema comença a la DO Penedès. Es preveuen collit 21,65 milions de kilos per a vins amb DO Penedès

Aquesta setmana ha començat la verema a la D.O. Penedès amb les varietats més primerenques pels vins escumosos DO Penedès. El Pinot noir i el Chardonnay, són les més primerenques a madurar i aquest any estan fent entre els 11º i 12 º depenent de la zona.

Ha estat un any plujós tant al hivern com a la primavera, cosa que ha fet que hi hagi més raïm que l’any passat, molt sa i amb una maduració molt bona, tant en sucres com en acidesa.

Èxit de la DO Penedès en Botiga especialitzada

La denominació d’Origen Penedès conclou amb èxit la segona edició de l’acció Viu l’Experiència Penedès!

L’acció realitzada amb la col•laboració de més de 70 botigues especialitzades de Catalunya, va començar el passat 13 de maig i va acabar el 9 de juny.

 Arriba “La Xarel.lada” - La primera festa del Xarel.lo Penedès a platja de Cunit.

El proper divendres dia 28 de juny es reuniran a l’Arrosseria de l’Andreu més de 15 de cellers de la D.O. Penedès per donar a conèixer el seus vins de la varietat autòctona del nostre territori, el “Xarel.lo”.
Una iniciativa promoguda per la sommelier, afincada a Cunit, Carme García Cazorla, juntament amb l’Ajuntament de Cunit i la Denominació d’Origen Penedès. La jornada comptarà amb diferents esdeveniments dedicats a professionals del sector durant el matí i més populars entrada del vespre.

Contingut sindicat
© 2014 D.O. Penedès.