Actualitat

Estigues al corrent de les activitats i actualitat de la DO Penedès

El vi segons… Daniele Rossi, propietari de Rasoterra

El vi segons… Daniele Rossi, propietari de Rasoterra

Des de fa uns anys van apareixent cada vegada més restaurants vegetarians a la ciutat de Barcelona.  Rasoterra és una de les opcions més interessants, amb una filosofia basada en la cuina casolana de productes de proximitat i la imaginació a l’hora de cuinar-los.

A ritme de la DO Penedès

A ritme de la DO Penedès

La Denominació d’Origen Penedès presenta el segon vídeo realitzat de la mà de Santi Carcasona on juga amb els sons més quotidians del món del vi

El vi segons.... Adrià Marín, xef del Mextizo

El vi segons.... Adrià Marín, xef del Mextizo

La proposta del Mextizo és la cuina “mexditerrania”, que té com a protagonistes els arrosos de Castelló (d’on és originari el xef Adrià Marín) la tradicional brasa basca i la cuina mexicana, que junts creen una proposta original i de qualitat.

El vi segons.... Xavier Pellicer, xef del Céleri

El vi segons.... Xavier Pellicer, xef del Céleri

Si sou amants de les verdures esteu de sort! Els plats del restaurant Céleri s’elaboren en base a vuit verdures de temporada, que el seu xef, Xavier Pellicer, reinterpreta en tres versions: una vegetariana, una vegana i una amb proteïna animal, amb productes ecològics i de proximitat.

Pàgina 1 de 15:   Noticies anteriors