Arxiu del 2011

Els vins del Penedès els més valorats a la guia Peñín 2012

Els vins de la Denominació d’Origen Penedès han estat els més valorats entre els vins catalans, tenint en compte que s’han presentat a tastar 431 vins d’aquesta DO per ser puntuats per la Guia Peñin, i que 99 d’aquests han obtingut una puntuació superior als 90 punts

Els vins del Penedès al Liceu

El passat 30 i 31 d’Octubre, en el Gran Teatre del Liceu es van poder tastar els vins de la Denominació d’Origen Penedès abans de l’actuació del cantant Raphael.

Dia d'homenatges a la DO Penedès

A finals d’Octubre, la Denominació d’Origen Penedès, va reunir a tots els vocals del Consell Regulador per a homenetjar a dues persones de rellevant importancia en la historia de la DO.

Verema 2011

La campanya de verema 2011 de la Denominació d’Origen Penedès, s’ha caracteritzat per una primavera plujosa amb alts percentatges d’humitat, però amb temperatures molt suaus, sobretot en els mesos de Juny i Juliol.

La verema ja ha arribat al Penedès

Recentment els cellers de la Denominació d’Origen Penedès han donat llum verda a l’inici de la verema 2011. Una verema inicialment pendent de les pluges de Juny i Juliol, però que finalment, el sol i les altes temperatures d’aquest Agost estan ajudant a la bona maduració del raïm

El celler Avgvstvs presenta el seu nou espai enoturístic

El passat divendres, 8 de Juliol, el celler penedesenc Avgvstvs, d’El Vendrell, va obrir les seves portes l’enoturisme amb el nou espai, anomenat “Entre Vinyes”, dedicat a tot tipus d’actes i activitats relacionades amb la cultura del vi i la historia del celler.

Pàgina 1 de 2:   Noticies anteriors