El vi segons...

El vi segons... Marta Bayarri

El vi segons... Marta Bayarri

La Marta Bayarri compta amb una llarga trajectòria com a intèrpret, ballarina i cantant. Probablement la recordareu a sèries com La riera, Kubala, Moreno i Manchón o El cor de la ciutat i també per la seva participació en els programes de televisió Divendres o Els matins de TV3. Però no només l’hem vist sobre un escenari o a la pantalla, sinó que també ha anat desenvolupant la seva faceta com a dramaturga, guionista i directora amb els curtmetratges.

El vi segons... Jordi Cadellans

El vi segons... Jordi Cadellans

Molts el coneixereu com el Lluís de la Riera. Va començar la seva carrera professional com a figurant i des d’aleshores ha participat en sèries de televisió (tant catalanes com espanyoles), cinema i teatre. Fa poc l’hem vist a l’obra “Sota la catifa”, al Teatre Gaudí de Barcelona. A través de les seves respostes descobrim una persona ingeniosa i inquieta.

El vi segons... Mariona Ribas

El vi segons... Mariona Ribas

La Mariona Ribas va debutar professionalment a la sèrie El cor de la ciutat, interpretant a la Marta Vendrell. Des d'aleshores, ha treballat en diverses sèries, pel·lícules i obres de teatre. A més, des de fa poc s'ha estrenat com a emprenedora amb la botiga online Cuddles, un projecte que ha llançat amb la seva mare.

El vi segons... Mone Teruel

El vi segons... Mone Teruel

La Mone Teruel és una de les actrius i cantants catalanes més conegudes, amb una gran trajectòria professional: ha compost cançons i editat discs, ha posat veu a anuncis i a pel·lícules d'animació com "La bella i la bèstia", "Mulan" i "El príncep d'Egipte", ha actuat en sèries, programes de televisió i espectacles teatrals i també és professora de cant.

El vi segons… Daniele Rossi, propietari de Rasoterra

El vi segons… Daniele Rossi, propietari de Rasoterra

Des de fa uns anys van apareixent cada vegada més restaurants vegetarians a la ciutat de Barcelona.  Rasoterra és una de les opcions més interessants, amb una filosofia basada en la cuina casolana de productes de proximitat i la imaginació a l’hora de cuinar-los.

El vi segons.... Adrià Marín, xef del Mextizo

El vi segons.... Adrià Marín, xef del Mextizo

La proposta del Mextizo és la cuina “mexditerrania”, que té com a protagonistes els arrosos de Castelló (d’on és originari el xef Adrià Marín) la tradicional brasa basca i la cuina mexicana, que junts creen una proposta original i de qualitat.

El vi segons.... Xavier Pellicer, xef del Céleri

El vi segons.... Xavier Pellicer, xef del Céleri

Si sou amants de les verdures esteu de sort! Els plats del restaurant Céleri s’elaboren en base a vuit verdures de temporada, que el seu xef, Xavier Pellicer, reinterpreta en tres versions: una vegetariana, una vegana i una amb proteïna animal, amb productes ecològics i de proximitat.

Pàgina 1 de 3:   Noticies anteriors