El vi segons...

El vi segons… Daniele Rossi, propietari de Rasoterra

El vi segons… Daniele Rossi, propietari de Rasoterra

Des de fa uns anys van apareixent cada vegada més restaurants vegetarians a la ciutat de Barcelona.  Rasoterra és una de les opcions més interessants, amb una filosofia basada en la cuina casolana de productes de proximitat i la imaginació a l’hora de cuinar-los.

El vi segons.... Adrià Marín, xef del Mextizo

El vi segons.... Adrià Marín, xef del Mextizo

La proposta del Mextizo és la cuina “mexditerrania”, que té com a protagonistes els arrosos de Castelló (d’on és originari el xef Adrià Marín) la tradicional brasa basca i la cuina mexicana, que junts creen una proposta original i de qualitat.

El vi segons.... Xavier Pellicer, xef del Céleri

El vi segons.... Xavier Pellicer, xef del Céleri

Si sou amants de les verdures esteu de sort! Els plats del restaurant Céleri s’elaboren en base a vuit verdures de temporada, que el seu xef, Xavier Pellicer, reinterpreta en tres versions: una vegetariana, una vegana i una amb proteïna animal, amb productes ecològics i de proximitat.

El vi segons…. Carles Almagro

El vi segons…. Carles Almagro

En Carles es defineix al seu bloc com un “Teixidor de moments i sargidor. Hipotèticament inestable. Afortunat.”. A més de blocaire, és un apassionat de la imatge, especialment de la fotografia, activitat que comparteix amb els més de 25.600 usuaris que el segueixen a Instagram.

El vi segons…. Demos Bertran

El vi segons…. Demos Bertran

El blog elvi.net està dedicat al món del vi i té una trajectòria de més d’onze anys. El seu creador, Demos Bertran, ens parla del món del vi i de tot allò que l'envolta (fires, degustacions, enoturisme,…), però la particularitat d’aquest bloc és l’ampli i detallat recull de notes de tast creades exclusivament per l’autor.

El vi segons… Luisa Ramos

El vi segons… Luisa Ramos

La Luisa és una apassionada de la bona cuina i del bon vi. Una passió que des del maig del 2013 comparteix amb els lectors del seu bloc, Baco y Boca, que ha redissenyat recentment.

El vi segons… Dani Garcia

El vi segons… Dani Garcia

Somni d’una nit de vins és el bloc d’en Dani i la Guada, un espai per promoure el vi del nostre país amb un estil clar, proper i personal.

El vi segons… Rosa María

El vi segons… Rosa María

Rosa María és una entusiasta nata, una dona del Renaixement, formada en Geografia, tècnica editorial, blocaire i aprenent de sumiller. Alacartemenus (un menú per a cada ocasió) és un bloc on la principal missió és celebrar la vida des del punt de vista de la gastronomia.

Pàgina 1 de 2:   Noticies anteriors