El vi segons...

El vi segons… Daniele Rossi, propietari de Rasoterra

El vi segons… Daniele Rossi, propietari de Rasoterra

Des de fa uns anys van apareixent cada vegada més restaurants vegetarians a la ciutat de Barcelona.  Rasoterra és una de les opcions més interessants, amb una filosofia basada en la cuina casolana de productes de proximitat i la imaginació a l’hora de cuinar-los.

El vi segons.... Adrià Marín, xef del Mextizo

El vi segons.... Adrià Marín, xef del Mextizo

La proposta del Mextizo és la cuina “mexditerrania”, que té com a protagonistes els arrosos de Castelló (d’on és originari el xef Adrià Marín) la tradicional brasa basca i la cuina mexicana, que junts creen una proposta original i de qualitat.

El vi segons.... Xavier Pellicer, xef del Céleri

El vi segons.... Xavier Pellicer, xef del Céleri

Si sou amants de les verdures esteu de sort! Els plats del restaurant Céleri s’elaboren en base a vuit verdures de temporada, que el seu xef, Xavier Pellicer, reinterpreta en tres versions: una vegetariana, una vegana i una amb proteïna animal, amb productes ecològics i de proximitat.

El vi segons…. Carles Almagro

El vi segons…. Carles Almagro

En Carles es defineix al seu bloc com un “Teixidor de moments i sargidor. Hipotèticament inestable. Afortunat.”. A més de blocaire, és un apassionat de la imatge, especialment de la fotografia, activitat que comparteix amb els més de 25.600 usuaris que el segueixen a Instagram.

El vi segons…. Demos Bertran

El vi segons…. Demos Bertran

El blog elvi.net està dedicat al món del vi i té una trajectòria de més d’onze anys. El seu creador, Demos Bertran, ens parla del món del vi i de tot allò que l'envolta (fires, degustacions, enoturisme,…), però la particularitat d’aquest bloc és l’ampli i detallat recull de notes de tast creades exclusivament per l’autor.

El vi segons… Luisa Ramos

El vi segons… Luisa Ramos

La Luisa és una apassionada de la bona cuina i del bon vi. Una passió que des del maig del 2013 comparteix amb els lectors del seu bloc, Baco y Boca, que ha redissenyat recentment.

El vi segons… Dani Garcia

El vi segons… Dani Garcia

Somni d’una nit de vins és el bloc d’en Dani i la Guada, un espai per promoure el vi del nostre país amb un estil clar, proper i personal.

El vi segons… Rosa María

El vi segons… Rosa María

Rosa María és una entusiasta nata, una dona del Renaixement, formada en Geografia, tècnica editorial, blocaire i aprenent de sumiller. Alacartemenus (un menú per a cada ocasió) és un bloc on la principal missió és celebrar la vida des del punt de vista de la gastronomia.

El vi segons… Ruth Troyano

El vi segons… Ruth Troyano

Vi, moments, persones. “Els vins són petites històries dins s’una ampolla que conviden a tornar als origens”. Així ens dona la benvinguda a la seva web personal la Ruth, periodista, comunicadora i sommelier nascuda a Reus, que a partir del seu amor per la gastronomía, l’enologia, l’enoturisme i les xarxes socials ha construit un perfil professional únic que avui us convidem a descobrir.

Pàgina 1 de 2:   Noticies anteriors